Pak ses objevila ty - Paris, Helen (Red, 2023)
Další díl romantické řady odehrávající se v městečku Lynnwood Falls ve státě Maine. Čtenář se kromě poutavého příběhu seznámí i se životem a zvyky v této části USA.