Bezpečný přístav : v životě je třeba umět číst mezi řádky - Laval, Marie (Klokan (Alpress), 2023)
Příběh Jenny, která po mnohých životních propadech nachází konečně klidné a krásné místo, kde se může vzpamatovat. Možná jí v tom pomůže lehce protivný, ale velmi přitažlivý Daniel, její nový šéf.