Penzion - Morgan-Bentley, Robin (Domino, 2023)
Psychologický thriller, v němž se mladý pár v odlehlém a prázdném penzionu musí vypořádat nejen s náhlým porodem, ale také s děsivým tajemstvím z minulosti.