Hledači duší. - Snyder, Maria V., 1973- (CooBoo, 2022)
Úvodní román fantasy řady, volně navazující na autorčinu předcházející sérii Studie jedu, obsahuje další dobrodružství ochutnavačky a kouzelnice Jeleny a jejího přítele Valeka.