Toulavá kamera 36 - Toušlová, Iveta, 1968- (Česká televize, 2023)
Víte, na kterém zámku jsou k vidění saně, na nichž prchal Napoleon po neúspěšném tažení z Ruska? Kde stojí jediná světská stavba slavného architekta Jana Blažeje Santiniho-Aichela nebo jakou lokalitu si vybrali filmaři pro natáčení legendární parodie na westerny Limonádový Joe? A tušíte, k čemu římským legionářům sloužila lorica squamata a co to vůbec je? Odpovědi na tyto otázky a k tomu ještě spoustu dalších zajímavostí přináší už 36. díl knižní podoby oblíbené Toulavé kamery