Písnička pro Klaudii - Lejsková-Langová, Petra, 1974- (Klokan (Alpress), 2023)
Vítek se právě vyrovnává se smrtí svého strýčka a má starostí nad hlavu. Klaudie je okouzlující a bezstarostná. Najdou k sobě tihle dva rozdílní mladí lidé cestu?