Touha - Keeland, Vi (Ikar, 2023)
Milostný příběh sebevědomého právníka Donovana a sociální pracovnice Autumn. Jejich setkání je jak z romantické komedie. Výměna kufrů a následné setkání zažehne jiskru, jenomže tím to taky může skončit.