Fantastické příběhy pro holky a kluky - González, María Fe, 1969-; Jovanovičová, Hana, 1951- (Moje první čtení (Sun), 2022)
Známé i méně známé klasické pohádky převyprávěné a doplněné o hravé úkoly pro rozšíření slovní zásoby u začínajících čtenářů. Vhodné pro genetickou metodu čtení.