Prsa a vajíčka - Kawakami, Mieko, 1976- (Světová knihovna (Odeon), 2021)
Román současné japonské spisovatelky, v němž bez příkras a sentimentu vypráví o třech ženách z jedné rodiny, které se náhle ocitají v různých životních situacích.