To nejhorší v nás - Dominová, Viktória, 1998- (Naše rodina, 2023)
Thriller slovenské autorky představuje Soňu a Ivana, mezi kterými se začíná vyvíjet milostný vztah. Ne každý jim to ale přeje a brzy se Ivan ocitá ve smrtelném nebezpečí.