Beladona - Grace, Adalyn, 1994- (Yoli, 2023)
Duchařský příběh prodchnutý temnou romantikou je další variací zaměřenou na magický svět, v němž hraje hlavní roli spojenectví s nadpřirozenou postavou personifikující smrt.