Rozhodně ne on - Williams, Whitney Gracia, 1988- (Baronet, 2023)
Romantický příběh Chloe a Tylera. Ona je hnací silou nakladatelství romantických příběhů, on je korunní princ a její nový šéf. Jejich vztah, dá-li se to tak nazvat, je více než komplikovaný.