Jazyk, srdce, mozek, krev - Pecina, Martin, 1982- (Esence, 2023)
Vyznání moravské kuchyni od typografa, grafického designéra a vítěze soutěže MasterChef 2022. Moderní a graficky zajímavá kuchařka s pestrými recepty na slané i sladké pokrmy.