Láska v běhu - Tullett, Suzie (Klokan (Alpress), 2023)
Milostný román anglické autorky vypráví příběh obětavé Hannah, která se po mnoha letech dočká konečně volného času. Po odjezdu dětí, které jedou na měsíc k bývalému manželovi, má neuvěřitelné moře času. A neví co s ním.