Panství vévody ze Svinčíkova : hledej a najdi - Bécue, Benjamin, 1982- (Hledej a najdi (Egmont), 2023)
V zemi vévody ze Svinčíkova vládne neustálý nepořádek a pro hledače začátečníky i pokročilé je tu spoustu obrázkových hádanek.