Další oběť - Durrant, Helen H. (MOBA, 2022)
Kriminální román anglické autorky, ve kterém vystupuje ambiciózní vrchní inspektorka Rachel Kingová. Její tajemství bohužel souvisí s komplikovaným vyšetřováním.