Poslední souboj : skutečný příběh o zločinu, skandálu a rivalském klání ve středověké Francii - Jager, Eric, 1957- (Pavel Dobrovský - Beta s.r.o., 2022)
Vzrušující příběh o duelu mezi dvěma muži, ale také o ženě, která svou odvahou změnila historii. Kniha vycházející ze skutečné historické události se stala inspirací pro vznik stejnojmenného filmu.