Moje první knížka o hudbě - Solari, Gabriella (Sun, 2014)
Průvodce přispívá k vlastnímu zkoumání a postupnému otvírání světa zvuků, k využívání vlastního hlasu a prvním krokům při cvičení na hudební nástroj - flétnu, klávesy či bicí. Autorky pracují s jednoduchými vysvětleními a využívají především barevné ilustrace ke krátkým příběhům, zábavným hrám a úkolům, které rozvíjejí dětskou schopnost vyjadřovat se jazykem hudby.