Doba chemlonová : jak jsem přežil socialismus, svoji rodinu a Brno - Marek, Jaromír, 1967- (Host, 2023)
S nadhledem psané autobiografické vzpomínky novináře Jaroslava Marka na dětství v prostředí normalizačního Brna.