Kontrakt 3 - Moreland, Melanie (Baronet, 2024)
Pokračování příběhu Richarda a Katy. Tentokrát Richarda dožene jeho vlastní minulost. A on musí udělat vše pro to, aby zacelil rány, o kterých neměl ani tušení. Jinak se vše dobré co vybudoval, rozpadne.