Temný výdech : kam je schopný zajít vrah, který mrtvolu mladé ženy ukrývá v Krvavých Šencích? - Hrašková, Eva, 1988- (Naše rodina, 2023)
Detektivní román dvojice slovenských autorek, lehce inspirovaný lokálními pověstmi z obce Krvavé Šenky. Poprvé vyšlo pod titulem Sestra.