Tanec s motýly - Scherhauferová, Ružena, 1950- (Naše rodina, 2023)
Román zkušené slovenské autorky je příběhem o Teovi a jeho touze po lásce a rodině, o touze po ženě, ve které hledá partnerku, přítelkyni, milenku, ale i matku.