Áďa spadla do kanálu, aneb, Putování dávnou Prahou - Francová, Sylva, 1973- (Albatros, 2024)
Vydejte se se zvídavou Áďou, myšákem Emanem a rackem Ferem na pouť starou Prahou. Poznáte nejen tajemství mnoha známých míst, ale možná i mezilidských vztahů.