Vše, co k tobě cítím - Welling, Nora (Red, 2022)
Dramatický příběh vypráví o setkání lékařky psychiatrie a zaříkávače koní. Mladá lékařka vyhledá otce svého pacienta, který spáchal sebevraždu, aby mu předala dopis od syna, kterého nikdy nepoznal.