Den - Cunningham, Michael, 1952- (Světová knihovna (Odeon), 2024)
Křehký, komorní příběh vymezený lety 2019 až 2021, je vlastně mistrovskou sérií momentek, jejichž společným jmenovatelem by mohla být láska za časů pandemie. Láska ve všech podobách, láska podle Michaela Cunninghama.