Arabská růže - Manáková, Mirka, 1984-; Hlaváček, Libor (Naše rodina, 2024)
Milostný román vypráví příběh mladé maminky Lindy, která se musí vyrovnat s rozchodem s otcem svého dítěte. Útěchu nachází v náručí přitažlivého Samira. Nic ale není takové, jak se na první pohled zdá.