Hvězda - Fabian, Robert, 1969- (Česká fantastika, 2018)
Souborné vydání dvoudílné drsné sci-fi, v níž John Dormer, profesionální zabiják, dostane zdánlivě jednoduchou objednávku - nalézt ztracenou dceru bohatého klienta.