O zvířátkách, sluníčku a noci tajemné - Schejbalová, Alena (Obrázkové čtení (Pierot), 2025)
Deset krátkých příběhů o zvířátkách z hospodářství u jedné podhorské vesnice. Část textu je nahrazena obrázky.