Příběhy z hvězdné oblohy : poutavé čtení o obrech, hvězdách a tajemstvích starých mýtů - Morán, José (Sun, 2024)
Bohatě ilustrované příběhy, které se zaměřují na známá souhvězdí a hvězdy, v nichž se autor částečně inspiruje starými legendami a mytologií.