Případ dvakrát mrtvé dámy - Gruber, Václav, 1953- (Původní česká detektivka, 2025)
Detektivka českého autora, v níž opět vystupuje osvědčená dvojice - inspektorka Kamila Vernerová a chirurg Michal Kameník.