Dobře známé zlo : setkání ve forenzní psychiatrii - Adshead, Gwen, 1960- (Vendeta, 2024)
Vhled do problematiky násilí a lidské mysli, který vychází z třiceti let zkušeností autorky na pozici terapeutky pro pachatele závažných trestných činů.