Svatojakubská cesta : velký průvodce - Benstem, Anke, 1969- (Svojtka & Co., 2022)
Publikace představuje tři nejoblíbenější trasy svatojakubské cesty (Camino Francés, Camino Aragonés, Camino del Norte) a nejkrásnější místa a památky těchto tras. Nechybí tipy na ubytování, stravování či další praktické informace.