S plísní na rtech - Boček, Petr, 1967- (Golden Dog, 2025)
Soubor sedmadvaceti hororových povídek zkušeného českého autora, které se vyznačují temnou atmosférou a oplývají notnou dávkou bizarnosti a černého humoru.