Po všech těch letech - Isaacs, Susan (Ikar, 1996)
Hrdinkou této netradiční, vtipné detektivky je Rosie Meyersová, žena ve středním věku, Židovka ze střední vrstvy, středoškolská učitelka angličtiny a matka dvou dospělých synů.