Nejkrásnější dar : Román pro ženy - Harasimová, Markéta (Petra, 1997)
Příběh úspěšné modelky a partnerky úspěšného majitele agentury, která se po otřesu, který jí způsobí muž, jenž se má stát otcem jejího dítěte, zřítí až na samé dno.