Klabzubova jedenáctka - Bass, Eduard (Československý spisovatel, 1959)
Z výborné znalosti sportovního prostředí a vřelého porozumění pro sport vznikla tato veselá knížka o slavné fotbalové jedenáctce synů chalupníka Klapzuby, která se po tříletém tvrdém tréninku vydává na vítěznou cestu za titulem mistrů světa.