Smrt zpívající ryby - Kuťák, Jaroslav, 1956- (Původní česká detektivka, 2013)
Autorův hrdina detektivních románů soukromé očko Karel Schwarz o dovolené ve Švýcarsku řeší ve spolupráci s místními kriminalisty vraždu mladé a krásné Češky.