Slepičí polévka pro duši : o kočkách a lidech : 101 hebkých příběhů o malých zázracích, moudrosti... a škodolibosti - Newmark, Amy (Práh, 2017)
Další svazek z dlouhé řady oblíbené americké edice inspirativních životních příběhů obsahuje 101 historek, jejichž společným jmenovatelem jsou kočky všech podob a povah.