Šalina do stanice touha - Hadj Moussa, Iva, 1979- (Host, 2020)
Románová prvotina pražské reklamní textařky je sarkastickým humorem sršící příběh o nepříliš úspěšné redaktorce a stále krachujícím podnikateli, kteří se radikálním způsobem pokoušejí dospět k vysněnému blahobytu a prosperitě.