V moci zla - Castillo, Linda, 1960- (MOBA, 2020)
Kriminální thriller z volné série případů s vyšetřovatelkou Kate Burkholderovou se odehrává opět v prostředí amišské komunity - tentokrát ale mimo její domovský rajón, takže bude muset pracovat v přísném utajení.