Vzpomínky na létající stroje - Ditrych, Břetislav, 1942- (Epocha, 2020)
Kniha mapuje prvních let 20. století, kdy se konaly aviatické dny a týdny v Evropě, zejména pak ve Francii, která tehdy byla střediskem rozvoje letectví.