Saturnin zasahuje - Macek, Miroslav, 1944-2024 (XYZ, 2020)
Další volné pokračování klasického humoristického románu s nevypočitatelným sluhou Saturninem, nesnesitelnou tetou Kateřinou a dalšími známými postavičkami, které původně stvořil Zdeněk Jirotka.