Cesta ledového muže - Hof, Wim, 1959- (Jota, 2021)
Praktická kniha s konkrétními návody pro všechny, kteří chtějí praktikovat metodu Wima Hofa. Včetně 30denní výzvy pro ty, kteří s metodou teprve začínají.