Tichá modlitba : případy Kim Stoneové - Marsons, Angela (Euromedia Group, 2022)
Třetí případ policejní inspektorky Kim Stoneové. Tentokrát se Kim snaží odhalit, kdo stojí za únosem dvou mladých dívek a za vydíráním jejich rodičů.