Hudba ohně : radikální černá hudba od jazzu po hip hop a dále - Veselý, Karel, 1976- (Paseka, 2022)
Druhé rozšířené vydání Hudby ohně vypráví příběh černošské hudby od raného jazzu v New Orleans až po Kanye Westa. Ucelené, kontextuální a čtivé vyprávění je rozděleno do sedmi kapitol.