Švadleny z Osvětimi - Adlington, Lucy, 1970- (Domino, 2022)
Na pozadí holokaustu, nacistického vykořisťování a módního průmyslu za války nabízí historička pohled na životy pětadvaceti převážně židovských vězeňkyň z Osvětimi.