Říše - Straková, Izabela, 1998- (XYZ, 2022)
Druhá světová válka skončila vítězstvím nacistického Německa a celá Evropa žije v německém područí. Studentka Eliška se vlastní naivitou dostane do soukolí totalitní zvůle, odkud není úniku.