Únikovka - Meller, Marc, 1969- (Vendeta, 2022)
Sedm navzájem si neznámých lidí se nechává odvézt na neznámé místo, aby se zúčastnili psychologického experimentu známého univerzitního profesora Andrease Zargerta.