Příliš hlučná prázdnota : mezery, otřesy a smysl v literárním díle - Tlustý, Jan, 1977- (Teoretická knihovna, 2022)
Odborná práce se zabývá jevem, který literární teorie označuje jako mezery, místa nedourčenosti, prázdná místa nebo implicitní významy.