Dvě oběti - Durrant, Helen H. (MOBA, 2023)
Spletitý kriminální román anglické autorky přivádí opět na scénu ambiciózní vrchní inspektorku Rachel Kingovou, která tentokrát pátrá po identitě neznámé mrtvé dívky a jejím vrahovi.